Fannin toinen pentue on ollut hieman erilainen kuin ensimmäinen. Fanni siis ultrattiin muistaakseni noin 30 vrkden kohdalla, arviona 5 pentua. Fanni kuitenkin vielä kuvattiin 4 päivää ennen synnytystä pentujen määrän varmistamiseksi, rouvahan näytti ihan valaalta. tuloksena jälleen kerran 5 rankaa eli 5 pentua.

Synnytys meni hyvin ja 5 pentua putkahti ulos. Paitsi että, viidennen jälkeen putkahti ulos myös kuudes pentu, Ruippis. Ruippis oli syntyessään huomattavan paljon pienempi kuin muut, mutta hengissä se selvisi ja vauhtia riittää..

Muutama päivä synnytyksen jälkeen menikin ihan kivasti, kunnes Kim huomasi, että yhdellä pennuista oli rinta hieman outo. Kyseessä oli silloin vielä suurin ja painavin pentu, creme-poika. Cremellä todettiin lattarinta.. Kim rakensi vessapaperirullasta hänelle "kehikon" jonka piti vähentää rinnan alueen painetta. Pentua seurattiin ja lisäruokittiin ahkerasti ja tulos oli loistava. "Lattis" oppi kävelemään ja tällä hetkellä on yksi aktiivisimmista pennuista. Meillä on siis tällä hetkellä toivoa, että hänestä kasvaa liki normaali kotikissa. Lattarintaiset pennut eivät siis välttämättä selviä hengissä, jos tilanne on paha. Lattarinta on siis hieman korjaantunut j ajos asian tietää, niin pennusta huomaa, että selässä on pieni "notkahdus" havaittavissa. Vieraat eivät ole kuitenkaan asiaa huomanneet, mikäli siitä ei sanota. Lattis siis elää tällä hetkellä samanlaista pennun elämää, kuin pentueen muutkin poikaset..

 Ja sitten se suurin erikoisuus, kuvassa oleva pariskunta:

Eli kaksi suklaakilpparia.. Pentujen syntyessä arvioitiin, että pennuista 3 on tyttöjä ja 3 poikaa. Värien arvioinnissa n 3 viikon kohdalla todettiin, että pennuista 5 on tyttöjä ja yksi on poika, creme. Tämä jäi meitä kuitenkin hieman vaivaamaan, sillä mielestämme kuvassa vasemmalla olevalla pennulla oli pallit. No tämähän aiheutti sitten keskeustelua ja pentujen valokuvausta.. Ei meinannut kasvattaja uskoa, että kyseisellä pennulla on jalkojen välissä jotain roikkuvaa.

 Eräs paikallinen itämäisten kissojen kasvattaja kävi ensin toteamassa, että kyllä se poika on. Lisäksi lähetin kasvattajalle oheiset kuvat ja kyllä niillä erilaiset vehkeet ovat. Eilen kävi ihan kissaliiton pj katsastamassa pentuja ja samalla hän totesi, että kyllä pentueeseen on syntynyt urosleimainen suklaa kilpikonna POIKA. Tämä on siis siksi harvinaista, että kilpikonnaväri periytyy vain tytöillä eli pojille sitä ei tule. Mikäli tuo pentu "säilyttää" pallinsa, niin se on ensimmäinen Suomessa syntynyt suklaa kilpikonna uros! Genotyypin hänellä arvellaan olevan XXY. Nyt sitten vaan seurataan ja odotetaan mitä tuleman pitää..