Pennuilla tuli siis 12 viikkoa ikää täyteen sunnuntaina. Itse olin Millan ja Petterin kanssa koko viikonlopun Turussa näyttelyssä, joten pentujen luovutusajankohtaa siirrettiin maanantaille. Sunnuntaina tosin vein Artemiksen Turkuun mukanani. Artemiksen nimeksi tuli Laila ja hän meni kahden muun kissan seuraksi (vaiko kauhuksi)..
Näyttelyistä ei jäänyt oikein mitään käteen.. Sunnuntaina Milla sai CACin, mutta muuta menestystä ei tullut. Lauantaina molemmat hävisivät "SERTi kilpailun", Milla oli LIIAN SUURI ja Petteriltä puuttui posket. Se täytynee myöntää, että Petteri on hieman menettänyt massaansa viimeisellä naiskeikalla, mutta vastaavasti nyt kehuttiin turkin laatua (tähän mennessä turkki on ollut aina liian pitkä). Kokemusta siis vaan tuli ja hetkeen ei kyllä Turkuun mennä näyttelyyn..
Maanantaina kuskasin sitten pari pentua lisää.
 

 

Kovu lähdössä

Zeus eli Kovu meni Iittalaan kollitalouteen ja Afrodite eli Ruippis jäi Hämeenlinnaan ystävälleni lapsiperheen iloksi.
 

 

Ruippis lähdössä

Kolme siis lähti ja kolme on edelleen kotona. Lilatyttö lähtee uuteen kotiin vasta ensi viikolla ja suklaakonna Hera on edelleen kotia vailla. Lattis jäänee kotiin, koska kotia sille ei ole vielä löytynyt..

 

Kotiin jäänyt kolmikko uudessa kiipeilypuussa


 

 

 

 

Kissat saivat siis uuden kiipeilypuun. Vajaa 5 min meni ja tulos on tässä:

 


 

 

 

 

Ruippiksen viimeinen aamupala kotona

 

 

 

 

Kurkinen kiipeilypuuna ennen lähtöä

 

 

Olkapäällä tietenkin Kovu

 

 

 

Ja sitten vielä muutama yhteispotretti Kimin kuvaamana

 

 

Kovu, Lattis, Ruippis, Athene, Laila ja Hera